FanCon són unes jornades d’oci alternatiu celebrades per l’organització sense ànim de lucre del mateix nom, nascuda a la ciutat de Barcelona l’hivern de 2013.

Les seves edicions se celebren el primer cap de setmana del mes de setembre de cada any, de divendres a diumenge en una bonica i tranquil·la població molt pròxima a la ciutat de Barcelona, Palau-solità i Plegamans, disposant del complet suport de l’Ajuntament de la localitat.

El poble disposa de connexió directa de transport públic amb Barcelona capital, que al seu torn té connexió amb línies d’autobús i xarxes ferroviàries nacionals i internacionals, a més d’un aeroport internacional.

Durant aquests tres dies es reuniran tots els aspectes i temàtiques del fandom en un mateix lloc, dividits en diferents apartats, a saber: Cinema fantàstic, literatura, còmic, màniga i animi, miniatures, jocs de cartes i de taula, rol, rol en viu, videojocs i recreacions històriques. Amb afegits dedicats al handmade més original, al cosplay, a la música en directe de temàtiques afins, artesania, gastronomia, recreacions històriques, karaoke japonès, espectacles de wrestling i més.