• fanconbcn

Agraïments per una aniversari de pel·lícula.


Enguany hem viscut la 5a edició del Festival Internacional d’Oci Alternatiu Fancon, un festival friki, que any darrera any va creixent gràcies a la col·laboració de moltes mans però sobretot a les ganes de qui hi participa.

Més de 7000 visitants en tres dies consoliden un festival que ja és una referència a Catalunya i que dona a conèixer un municipi en el que el teixit d’entitats fa possible activitats impensables.

Des de la organització volem agrair a tothom que ha fet realitat aquesta edició.

Ja a la primera edició, l’objectiu ha estat implicar a tot el poble en una festa que fes seva, on associacions, entitats, petit comerç i ajuntament ens dones confiança. I així és com Xiu Xiu llaminadures ens aporta gratuïtament piruletes, o Joguines Gaspar aporta jocs a la panera. La fruiteria Juani Baeza, que ens facilita els tomàquets per fer entrepans, Jorbachs amb un val de fotocòpies, el Pipa Bar amb el sopar per els/les guanyadors/es de la Zombiewalk, les carnisseries Montserrat i Grau Vila amb una carn d’excel·lent qualitat, així com Coromines amb el seu gran pa. No ens deixem els menús especials del Frankfurt Palau durant aquells dies, el menú Fancon! I també la Pensió Camí Reial que acull els artistes convidats més llunyans, a Servigrup per a la seguretat nocturna i la infraestructura i a Més Wifi per connectar-nos a la xarxa.

Un festival que fa poble i un poble que fa festival. Doncs les entitats públiques hi són ben presents, començant per l’Institut Ramón Casas i Carbó, que cedeix les instal·lacions per fer activitats, o l’Escola de Música amb qui coordinem l’ús del Castell de Plegamans. I si parlem d’instal·lacions i infraestructura, les tècniques i tècnics de l’ajuntament sempre fent fàcil la feina, així com els equips de brigades, neteja, la policia i la gran consergeria dels pavellons d’esports!

Però si algú fa que el festival sigui viu, són les entitats sense ànim de lucre, i a Palau-solità i Plegamans en tenim de ben actives al festival com Scolfling club de rol, L'ODELF, la Festukada, l’Esplai el Botó, Squirrels Ultimate Freesbee que d’una manera o una altra ajuden a que Fancon continuï. I no només estan al festival s’ajuda, les entitats esportives deixen de fer activitat durant aquells dies per a que el festival es dugui a terme.

Enguany, Radio Palau, a part de fer difusió del festival ha fet possible que l’autocinema sigui una realitat.

Si a tota aquesta energia hi sumem la que aporten l’imprescindible voluntariat d’aquells dies, les hores de preparació i programació prèvia i les més de 80 entitats de fora del municipi, tenim la recepta per a que el festival continuï creixent sense perdre el seu pilar, un festival de fans per a fans.

Agrair un cop més a l’Ajuntament per creure en el festival i ajudar-lo a créixer.

I confiem que a les properes edicions encara siguem moltes més persones gaudint d’allò que ens agrada.


Fotografia de tots el voluntaris de Fancon!

111 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

© 2019 @Montse @ernsgo @Jota www.fanconbcn.com

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
Palau-solità i Plegamans
Nos vemos en 2021!!!